HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Egy hűséges blogger törvényjavaslata

2010.12.14. 10:37 Budaphestie

"Legfeljebb húsz százaléknyi lehet a nagy kereskedelmi tévék és rádiók reggeli és esti hírműsoraiban a bűnügyi hírek aránya." Ezt a törvényt hozta a Fidesz a Jobbikkal karöltve a parlamentben. Az indoklással tökéletesen egyet lehet és kell is érteni:

"...a nagy befolyásoló erővel rendelkező médiumok ne tudjanak a bulvárhírek szintjére züllesztett bűnügyi tematikájú híranyagokkal kibújni a törvényjavaslatban meghatározott kötelezettségeik alól." -index-

Teljesen jogos. Az utóbbi fél év hírműsorait elnézve sokszor már nekem is úgy tűnt, hogy nem csökkent Magyarországon a bűnözés, mint ahogyan azt a választások előtt ígérték. Most viszont be kell látnom, hogy szándékos megtévesztés, manipuláció áldozata lettem. A bűnözés csökkent, csak a bűnesetek körüli hírverés növekedett! Persze nem ok nélkül. Jól tudjuk kiknek az érdeke áll a háttérben.

Szóval nem rossz ez a szabályozás és legalább így marad idő arra, hogy a Tisztelt Kormányunk és a Mini- szterelnök Úr országépítő tevékenységét is méltó módon, kellő időkerteben bemutassák. Mármint a TV2 és az RTL Klub. Hiszen természetesen ezekről a karvajtőke által vezérelt bulvármédiumokról van itt szó az elfogadott szabályozó törvényjavaslat szövege alapján.

Nem tagadom, meglepő volt számomra, hogy egy ilyen lépést meg lehet tenni a "nemzetközi nagytőke" által uralt Európai Unió tagállamaként. Mint kiderül: lehet. Hála Istennek! És ha már így áll a dolog, engedjék meg, hogy egy saját javaslatot is tegyek:

Minthogy az oligarchák által képviselt nagytőkének alapvető érdeke, hogy bemocskolják Nemzeti Kormányunk és drága Miniszterelnökünk nevét, ezért szabályozni kellene, hogy mi hangozhat el a kereskedelmi televíziók műsoraiban Orbán Viktorral kapcsolatban. A kertévék ugyanis időről időre mocskos hazugságaikkal megpróbálják rossz színben feltűntetni a Magyar Miniszterelnököt. Elfogadhatatlan, hogy nyilvánosan így manipulálják a nézőiket! Így hát csakúgy, mint a bűnözéssel kapcsolatos hazugságok esetében, eztán büntessék azt is, ha valaki nem tiszteli kellőképpen választott Vezérünket és Kormányunkat. Mihamarabb "vigyék be" az ilyeneket és zárják be őket, mert ők az ország szégyene!

Szólj hozzá!

Címkék: média magyarország cenzúra zsarnokság televízió

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr252514879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása