HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Az érv

2011.01.07. 09:37 Budaphestie

A TTL Klub nevű tévécsatornát büntetnék amiatt, mert legújabb műsorában, az "Ezek tiszta hülyék" című vetélkedőben közvetlen életveszélynek teszik ki a versenyzőket.

- Egy olyan elem sincs a műsorunkban, amely ne lenne megtalálható más tévék vetélkedőiben. - védekezett a műsor szerkesztője. - Ha ezek után meg akarnak büntetni minket, akkor büntessék meg a többi csatornát is, mert különben az ellenünk folyó eljárás súlyosan diszkriminatív.

  Ez az érv azonban logikailag nem állja meg a helyét, mutatott rá a média hatóság elnökasszonya. Igaz, hogy egy másik csatorna bolondos vetélkedőjében csúszós, szappanos rámpán kell végighaladniuk a versenyzőknek és csupán azzal, hogy a TTL Klub vetélkedőjében szintén szerepel ez a feladat, önmagában nincsen baj. A baj azzal van, hogy a korlát nélküli rámpa két oldalán acéldárdák meredeznek az ég felé. Ha a versenyző lecsúszik a rámpáról, akkor egyenesen a dárdákra zuhan, amely jó eséllyel a versenyző azonnali halálához vezet.

A TTL Klub műsorának szerkesztője a következőképpen védekezett:
- De hiszen egy másik csatorna "A pokol tornácán" című műsorában szintén használnak acéldárdákat. Ha a mi esetünkben baj van a dárdákkal, akkor büntessék meg azt a vetélkedőt is!

A hatóság oldaláról azonban rámutattak, hogy az említett műsorban, "A pokol tornácán"-ban az acéldárdák csupán háttér díszletként vannak jelen. A versenyzők nem a dárdák felett, hanem azok előtt és alatt tartózkodnak a verseny teljes ideje alatt. Így a hivatkozott vetélkedőben a dárdák semmilyen életveszélyt nem jelentenek.

Az "Ezek tiszta hülyék" szerkesztője szerint ez csupán ködösítés a hatóság részéről, amely számos hasonló együttálást is nehezményezett a vetélkedő forgatókönyvében.
- Mondják meg kerek perec, hogy a csúszós rámpával van-e bajuk, vagy az acéldárdákkal! De biztosíthatok mindenkit arról, hogy minden egyes általunk alkalmazott show elem megtalálható más vetélkedő műsorokban és azok forgatókönyveiben. Azokkal a műsorokkal szemben viszont semmilyen eljárás nem indult, így bízunk abban, hogy a mi vetélkedőnk esetében is hamar véget ér ez az összehangolt támadás a sajtó és a hatóság részéről.

7 komment · 1 trackback

Címkék: média politika közélet magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr632566833

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A sajtószabadság vége? 2011.01.07. 13:56:45

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asola 2011.01.07. 10:43:22

Igazán találó a párhuzam a Fidesz médiatörvényével.

Még talán annyit, hogy a Fidesz médiatörvényében a dárdák nyílegyenesen a Szólásszabadság szívének vannak szegezve, hogy ha a Szólásszabadság véletlenül megmozdulna, akkor azonnal meghaljon.

Thera 2011.01.07. 11:00:09

Címlapra ;o) Tetszik az írás.

Kelsen és Coase · http://igyirnankmi.hvg.hu 2011.01.07. 12:41:20

Bizony jó a poszt.

Mondjuk az nem csak a kormányt minősíti, hogy tartalmi érvelés nélkül, ezzel az egyetlen fals formai érvvel ki merhetnek állni, hanem a vitakényszer teljes hiányát is.

dekol84 2011.01.07. 15:19:00

Hibátlan! Mit lehet ehhez hozzá tenni? A zorbán egy cezaromániás barom. Ő erőlteti ezt az egész "forradalmi" hajcihőt, mert egy hugyagyú lófaszjankó, azzal a "2/3"-dal együtt, akik a hatalomba segítették a szavazatukkal!

Pap János · http://humor.blog.hu/ 2011.01.08. 12:08:40

Különben meg csak rá akartuk irányítani a figyelmet a munkahelyi balesetvédelem fontosságára.
süti beállítások módosítása