HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Helyreigazítás 2014

2012.11.11. 10:21 Budaphestie

Lapunkat a 2007-es fiaskó után hét évvel ismét helyreigazításra kötelezte a bíróság.

Lapunk 2013. december 10-i számában A szocilibsik aljas vezére  című cikkben

- valótlanul állítottuk, hogy Bajnai Gordon az IMF egyes tagjaival titkos tárgyalásokon elérte, hogy a valutaalap 2012-ben megszakítsa a tárgyalásokat az akkori magyar kormánnyal és ezzel súlyos károkat okozott Magyarországnak. A valóságban éppen a kormány volt az, aki kampányt indított az IMF ellen éppen akkor, amikor meg szeretett volna állapodni és nagy valószínűséggel ez okozta a tárgyalások hirtelen és egyoldalú megszakítását.
- valótlanul állítottuk, hogy Bajnai Gordon lepaktált a magyar alvilág vezetőivel azért, hogy a bűnszervezetek segítségével meghamisítsa a 2014-es országgyűlési választások végeredményét. A valóságban semmilyen bizonyítékot nem sikerült bemutatnunk, amely alátámasztotta volna a fenti kijelentésünket.

bajnaiordog250.jpgLapunk 2014. január 5-i számában a Bajnai, a gonosz maga   című cikkben

- valótlanul állítottuk, hogy Bajnai tinédzser (KISZ-es) korában sátánista szekta tagja volt és szektatársaival, Mesterházy Attilával és Juhász Péterrel aranyos kiscicákat és kisnyuszikat nyúztak meg élve, majd vérükkel vörös csillagot festettek egymás homlokára. A valóságban Bajnai Gordon sohasem volt sátánista és nem követte el az általunk részletesen bemutatott bűncselekményeket. A másik két megemlített személlyel sem lehetett kapcsolata tinédzser korában, hiszen azok sokkal fiatalabbak nála.

Lapunk 2014. január 17-i számában a Bajnai mégis pedofil?   című cikkünkben

- valótlanul állítottuk, hogy Bajnai Gordon otthoni számítógépén a cikk megjelenése előtti napon a TEK munkatársai több merevlemeznyi gyermekpornográfiát találtak, amely tartalmakat a politikus egy titkos hálózaton keresztül pénzért árulta. A valóságban ilyen tartalmakat sem a TEK, sem más szervezet nem talált Bajnai számítógépén annak ellenére, hogy házkutatások alkalmával háromszor is lefoglalták a politikus otthoni számítógépét és átvizsgálásra elszállították.
- valótlanul állítottuk azt is, hogy a Bajnai által főleg az Egyesült Államokban terjesztett pedofil képek egy részén ő maga is szerepel elrabolt székely kiskorúak társaságában az általa üzemeltetett pénzhamisító gépek díszletei között. A valóságban ilyen képeket senkinek sem sikerült bemutatnia. A politikust nem üzemeltetett pénzhamisító gépeket sem.

Lapunk 2014. február 1-i számában a Bajnai, az idegenszívű pszichopata kannibál   című cikkünkben

- valótlanul állítottuk, hogy Bajnai Gordon 1999 szeptemberében élve megsütötte majd megette balatoni villája melletti nagycsaládos, igaz keresztyény szomszédját és annak gyemrekeit, miközben a vízparton magyar zászlókat égetett el. A valóságban semmilyen bizonyítékot nem sikerült bemutatnunk, amely alátámasztotta volna a fenti kijelentésünket. A politikusnak nincs  a Balatonon villája, nem kannibál és soha nem égetett magyar zászlókat.

Kedves olvasónk! A helyreigazítások sora ezzel nem ér véget, a holnapi számunkban folytatódik. A bíróság ugyanis lehetőséget biztosított számunkra, hogy a helyreigazítások hosszú sorának közlését több lapszámra elosztva tegyük közzé. Reméljük továbbra is olvas majd minket és így egy nagy múltú, mértékadó nemzeti napilapból értesülhet a politikusokkal kapcsolatos legfrissebb hírekről.

2014.07.11.

3 komment

Címkék: média fidesz hazugság bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr184901197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miaturo 2012.11.11. 22:33:12

ne adjunk ötleteket! :)

bögöbö 2012.12.06. 09:06:33

Látnok vagy. A poszt teljesen reális, semmi túlzás nincs benne, pláne a "Tények" c. méltán nagy sikerű kiadvány fényében :))

bögöbö 2012.12.06. 09:08:32

Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen.
süti beállítások módosítása