HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Jóllakottságmenet

2013.02.15. 06:21 Budaphestie

Most, hogy az éhségmenetelés véget ért, itt az idő, hogy a magyar civilek méltó választ adjanak erre az arcátlan provokációra. Természetesen már önmagában az is a hét fricskája volt, amikor az éhségmenet tagjait a parlament előtt a "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!" felirat fogadta, de kellene valami még ütősebb riposzt! Csak hogy lássák, hogy mennyire szánalmasok, ahogyan felvonszolták a vézna seggüket Pestre.

Én személy szerint ki nem állhatom az éhezőket. Nyilván Gyurcsány Ferenc tanítványai ők, aki tavaly ősszel egy hetes éhezést tartott a Kossuth téren. Egyszerűen gusztustalan, ahogyan egyre többen éheznek az országban, miközben pedig a közmunkáért kapott havi ötvenezer forintból nagyszerűen meg lehetne élni, és a 10%-kal csökkentett gáz és villanyszámla befizetése után megmaradt pénzből jókat lehetne lakmározni egész hónapban. De nem és nem! Az éhezők nem tömik meg a hasukat, és sok esetben még a családjukat, a gyerekeiket is éheztetik! A csökönyös, provokatív szamarak.

jollakotsagmenet_1.jpgMutassuk tehát meg nekik, hogy hogyan lakmározik a nemzeti érzelmű, igaz magyar! Pocakos honfitársaim! Szervezzünk Jóllakottságmenetet! Az élére állhatna mondjuk egy igazi civil: Bayer Zsolt. De vezethetné a menetet egy még civilebb civil, Kövér László is!

Végiggyalogolnánk mondjuk az Andrássy út egy részén, majd buszokba, úgynevezett lakoma buszokba ülnénk, amelyek levinnének minket az ország azon részeire, ahol leginkább divatban van ez az undorító komcsi szokás... mármint az éhezés, na. Ezekben a falvakban azután megmutatnánk, hogy milyen egy igazi hazafi! Úgy képzelem, hogy az éhezők körbeállnák az asztalainkat, de csak úgy a háttérben sunyítva, a sötétben szégyenkezve. Mi meg a reflektorok fényében csak úgy tömnénk az arcunkba a finom magyar kolbászt, szalámit, hurkát. Tépnénk hozzá a friss cipóból, marnánk a káposztából és leöntenénk egy kupa jó magyar vörösborral. Csak úgy csöpögne a szánk szélén a finom disznózsír. Látható lenne, hogy sokan vagyunk a jóllakotságmenetben, így aztán aznap tényleg úgy lecsökkenne ezekben a falvakban az éhezők aránya, hogy még az IMF is felfogná: nincs itt szükség őrájuk, roskadozik az asztalunk, nem szűkölködünk, dagad a magyar has!

Aztán az egész turnét (buszok, kaja, asztalok, sátrak) persze egy civil szervezet finanszírozná. Mondjuk a Közgép Zrt. Vagy fizethetné mondjuk egy még civilebb civil szervezet is: a Századvég Alapítvány. Jó étvágyat mindenkinek!

(a képet az index.hu-ról csentem)

Szólj hozzá!

Címkék: kampány közélet magyarország

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr485081167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása