HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Hogyan hiteltelenítsünk egy tüntetést

2011.05.07. 09:43 Budaphestie

Ha én a zsarnoki hatalom egyik oszlopos csicskásaként azt a feladatot kapnám, hogy hiteltelenítsek egy tüntetést, akkor a következőket tenném:

Felhívnám a neonáci haverjaimat, hogy menjenek ki a megmozdulásra és vegyüljenek el a tüntetők között. Vigyenek magukkal izraeli zászlót is, amit a tömeg szélén, valahol  a füstben suttyomban gyújtsanak fel. Természetesen gondosan ügyelnék rá, hogy kamerás munkatársam mindenképpen a közelben legyen és vegye fel az eseményt. A zászlóégetéses felvételt a tüntetés másnapján minden sajtóorgánumhoz eljuttatnám. Ha szerencsém lenne, akkor a közszolgálati televízióban dolgozó haverjaim már eleve úgy tudósítanának a tüntetésről, hogy a lesugárzott anyag több, mint a felét a zászlóégetés tenné ki. Ennek biztosan nagyon örülne az, aki a megbízást adta.

Ha én a hatalom csicskása volnék, akkor ezt tenném. De nem vagyok az, ezért az egész csak fikció, gondolatjáték a részemről. Mellesleg, nekem nincsenek is neonáci ismerőseim.

1 komment

Címkék: politika sajtó tüntetés

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr122884375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Waszabi 2011.05.07. 12:28:49

Ez a hiteltelenítés annyira nem sikerült, ez már lejárt lemez, hülye volt, aki bepróbálkozott vele. Vajon kinek állt érdekében, aki ráadásul hülye is? Lehet tippelni.
A rendvédelmisek az évek óta egyre jobban megvágott munka és életkörülményeik miatt vonultak ki, erről tanúskodtak arccal, névvel vállalt riportok, nyilatkozatok is, bárki láthatta. Nem lehet az egyszerű embereket már átbaszni imigyen, olcsó trükk volt - nem jött be. Igen meg lennék lepve, ha hivatásos dolgozó lett volna. Arra is fogadnék, hogy nem fogják tudni kinyomozni, mert ugye, akkor az a megbízóhoz is elvezet. Hasonlít a helyzet 93-ra, amikor Boross Péter bm miniszter megbízásából szállítottak rendőrségtől bérelt buszokkal skinheadeket a kormányellenes tüntetésekre tüntetésekre.
süti beállítások módosítása