HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Megint Hazudsz Bazmeg

2010.12.28. 09:24 Budaphestie

Jean Asselborn tegnapi nyilatkozata szerint nem a magán-véleményét  hangoztatta karácsony előtt a médiatörvénnyel kapcsolatban, hanem a luxemburgi kormány nevében beszélt.

Bár a magyar emberek értelmesebbje tudta jól, hogy így van, azért nem árt ezzel a ténnyel szembesíteni a maradék "kétharmad" keménymagját is. Őket ugyanis a Fidesz évek óta folyamatosan megvezeti. Most viszont látványosan felfeslett a hazugságból szőtt kabát. Asselborn talán csak jobban tudja, kinek a nevében nyilatkozott. Merkelék szavait is megpróbálta félremagyarázni az ügyeletes hazudozó hülyegyerek, az sem sikerült.

A külföldi nyilatkozatok fényében teljesen nyilvánvalóvá vált az, hogy Szijjártó Péter és Orbán Viktor összevissza hazudozott a médiatörvény külföldi viszhangjával kapcsolatban. A saját választóinak hazudott csakúgy, mint Gyurcsány Ferenc az emlékezetes, "elcsalt" választások előtt.

Az értelmesebbje persze nem lepődik meg ezen. Tudjuk jól, hogy Győzike országában szinte kötelező hülyének nézni a "tisztelt választókat". Ezt a hatalom oldaláról  először Gyurcsány vallotta be nem túl férfiasan. Ő megpróbálta a másik utat is. Látjuk, hogy mi lett belőle.

De a "tisztelt hölgyeim és uraim"-akat kérdezem ezredszerre is, hogy ők vajon miből gondolják, hogy csak most hazudtak nekik a médiatörvénnyel kapcsolatban (mert most ugye ez nyilvánvaló)? Miből gondolják azt, hogy az ő vezérük egyébként, máskor "mindig igazat mond"?

Az igazság az, hogy annyira hülyének néznek minket, amennyire csak lehet. Főleg a saját választóit nézi le a Fidesz. Téged is kedves olvasó, Téged is könnyen megvezethető és megvesztegethető analfabétának néznek. Ha nem tudod átérezni ezt, akkor a Bëlga együttes dalban magyarázza el neked.

Mini évértékelőként lássuk, hogy csak a választások előtt mi mindenről hazudott nekünk a regnáló kormány:

  • Megvédik a magánnyugdíjakat és a magánnyugdíjpénztári számláinkat
  • Helyreállítják a sajtószabadságot
  • Megerősítik a jogállamot
  • Megvédik a devizahiteleseket
  • Néhány hét alatt nagy mértékben megerősítik a közbiztonságot

Ezek azonban csupán hazug ígéretek voltak, amelyek a választási hajszában már szinte elfogadottnak számítanak. Nem is vagyok emiatt ideges, mint ahogyan Gyurcsány teljesítetlen ígéretei miatt sem voltam.

Ami miatt viszont azonnal felmegy a pumpa, az az, ahogyan a már megtörtént eseményekkel kapcsolatban hazudoznak nekünk a televízióban, rádióban és az újságok hasábjain. Ilyen utólagos hazugságok például:

  • Magánnyugdíjpénztárak hozama
  • Közbiztonság alakulása
  • Alkotmánybíróság korlátozásának okai
  • IMF találkozón elhangzottak és a valutaalap motivációja
  • Médiatörvény és az arra adott külföldi nyilatkozatok

Hát bazmeg nekem is van szemem, nekem is van fülem. Én is át tudok lapozni a CNN, BBC vagy Reuters oldalára és el tudom olvasni, hogy mit nyilatkozott valamelyik luxemburgi, német vagy brit miniszter. Nem kell nekem az, hogy ilyen kis folyton hazudozó hugyhólyagfejű senkik mondják meg, hogy éppen mit "akarnak közölni" a világ vezető hatalmai rólunk. Különösen úgy nem, hogy a hűséges seggszőrként egy táborba tömörült társaság minden egyes szavát már néhány nap leforgása után is
folyamatosan cáfolják a tények.

Boldog Új Évet mindenkinek... :(

40 komment · 1 trackback

Címkék: média politika közélet orbán fidesz

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr762543397

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A sajtószabadság vége? 2010.12.28. 19:28:02

Ténytár A “médiaalkotmánynak” nevezett törvény jelentősen átalakítja a magyar elektronikus médiumok rendszerét, változtat

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dupi 2010.12.28. 11:49:56

hol a like gomb? vagy az sem biztonságos? :)

almas 2010.12.28. 12:09:12

Az meg sem fordult a bolsevik cikkíró fejében, hogy esetleg Asselborn hazudott és nem a magyar Miniszterelnök? Jah, persze, hogy nem... Nem ártana egy picikét tájékozódni is. Az új médiatörvényre meg pont az ilyen trágár libsi cikkek betiltása miatt van szükség. Nem leszünk szegényebbek nélküled. pápá.

amergin 2010.12.28. 12:12:51

@almas: Sajtószabadság nélkül viszont szegényebbek leszünk.

És én inkább hazánkfiairól vélelmezem, hogy hazudoznak, mint a luxemburgi külügyminiszterről. A Fidesz már nem egyszer megmutatta, hogy semmi sem elég drága neki a hatalomért és a népszerűségért. Nagyobb hazugok ők, mint a Ferkó, ennek már számtalan tanúbizonyságát adták ;)

Amúgy ne aggódj - ha itt tiltanak, akkor vannak külföldi szerverek, onnan fognak akkorákat kapni, hogy véreset köpnek utána ;) :*

Budaphestie 2010.12.28. 12:21:04

@almas: te figyelsz arra, amit írsz? Mégis miről hazudott volna Asselborn? Arról, hogy kinek a nevében nyilatkozott? De hiszen azt ő maga dönti el személyesen te nagyonszegény.

Tutajos 2010.12.28. 13:03:20

@almas: Jesszus! Te komolyan hiszed, hogy a cikkíró a bolsevik, és nem OV a követőivel együtt?!

Thresher 2010.12.28. 13:08:05

@almas: Hogyne...Merkel téved, Asselborn hazudik, a konzervatív Times félreérti, tulajdonképpen mindenki rosszul tudja, csak egy magyarországi párt véleménye a jogos...

Csak azt nem értem, hogy akik (féljogosan) kimentek a Kossuth térre Gyurcsány ellen, azok most hol vannak, illetve akik meg nem voltak kint, azok hol...

sgyuri (törölt) 2010.12.28. 13:34:15

Kedves Almas!

Tévedésben vagy. Orbánék nem Asselborn állításával vitáztak , azt bármikor megtehetik, hanem Asselborn állításának tartalmát hazudták el. Ugye ez a kettő nem egyről szól.
A bolsevizmusról csak annyit:

Hivatalosan felvette a pártközi kapcsolatokat a Kínai Kommunista Párttal (KKP) Orbán Viktor, a Fidesz elnöke szerdán Pekingben, ahol fogadta őt Hszi Csin-ping (Xi Jinping), a KKP központi bizottsága politikai bizottsága állandó bizottságának tagja, kínai alelnök - jelentette a pekingi rádió.

orbanviktor.hu/cikk/kinai_latogatas/

Lasombra 2010.12.28. 13:58:42

@almas: te már senki nélkül nem leszel ennél szegényebb.

Várúr 2010.12.28. 14:34:23

Téged idézve: "Megint hülye vagy bazmeg". A luxemburgi miniszterelnök pár napja közölte: Asselborn álláspontja n e m a kormányé. Nos, vagy ő hazudott, vagy saját külügyminisztere. Te meg azt hallasz ki a dologból, amit akarsz.

Kapitány_1 2010.12.28. 14:34:31

@almas: nyomj egy lájkot, növeli az IQ-at!)

Várúr 2010.12.28. 14:36:07

@Thresher:
Megmondom, hol vannak a korábbi tüntetők. Otthon. Nem "féljogosan" hanem saját jogon. Nem izgatja őket pár nyugati firkász és politikus nyafija.

Várúr 2010.12.28. 14:39:23

@almas:
Némi zavar van a luxemburgi szocialista
munkáspárti külügyminiszter mostani nyilatkozata és saját miniszterelnöke pár nappal ezelőtti bejelentése között. No de Nyugaton ugye soha senkik se hazudoznak... csak reggel, este meg éjjel.

Asszem 2010.12.28. 14:40:07

@Várúr: vagy az hazudott, aki azt mondta, hogy a luxemburgi miniszterelnök szerint asselborn álláspontja nem a kormányé...

Várúr 2010.12.28. 14:47:43

@Asszem:
Nem pajtás. A luxemburgi miniszterelnök jelentette ki. Netán nézz utána. Lehet véleménye Asselbornnak, lehet a főnökének és lehet másoknak is. Azóta akár egyeztethettek, csak épp pár napja még nem így volt. Nem mellesleg, bocs' úgy szarom le őket, mint kutya a járdát.

Asszem 2010.12.28. 14:50:42

@Várúr: itt az ember már tényleg csak a saját szemének hihet, ha van linked eredeti forrásból arra, hogy mit mondott a luxemburgi miniszterelnök, azt szívesen venném és el is fogadom, hogy az az igazság, csak annyi a kérésem, hogy ez a link ne magyar jobboldali interpretációra mutasson, szóval ne az legyen, hogy az mti leközli, hogy orbán azt mondta, hogy neki a luxemburi fószer azt mondta.

Thresher 2010.12.28. 16:39:39

@Várúr: Akkor ezen a vonalon folytatva gondolom a Kossuth Tér is csak azért telt meg, mert mindenki féltette a demokráciát, és mindenki belső hangra ment ki, még véletlenül se azért hogy kurvaanyázhasson egy szaftosat...

Magyarán az egy velejéig önszerveződő és demokratikus tüntetés volt, most meg csak a nyugati sajtó meg bár szoclib nyavajog.

Értem.

regress 2010.12.28. 17:04:39

almas,ha kihúznád a fejed viktor seggéből,és körülnéznél,talán javulna ez elmeállapotod.mindig csak mosolyogj,ez a második legjobb dolog,amire a szádat használhatod..kérdezd meg csigapalit,vagy pozsgait,ők már régóta tudják

Budaphestie 2010.12.28. 17:22:58

@Asszem: Azt hiába várjuk. Természetesen nincs linkje Várúrnak, minthogy nem létezik a hírek "eredeti forrása". Ezen hír (miszerint a luxemburgi ME "nem hivatalos véleménynek" titulálta Asselborn nyilatkozatát ) kizárólagos forrása Orbán Viktor. Nincs másik forrás.
A hír maga pedig nyilvánvaló hazugság. Erről szól ez a poszt.

Köszönet Várúrnak, aki hirtelen elhallgatásával megerősítette a poszt mondanivalóját, miszerint ezek a tetvek már megint hazudnak, ahogy a csövön kifér.

Várúr 2010.12.28. 17:30:42

@Thresher:
Ne "folytasd ezen a vonalon". A Kossuth tér akkor megtelt, a parányi Nagy Imre téreen Furcsány miatt alig lézengtek pár százan. Ez a tény, a többi szó, szó, szó....

Várúr 2010.12.28. 17:33:36

@BPHead:
..."megerősítem a poszt mondanivalóját...." "ezek a tetvek..." Stb. Utána néztem a luxemburgi miniszterelnök telefonnyilatkozatának. Elhangzott. Bár mint tetű akár kétségbe is vonhatod, ahogy a tetű is a higanykenőcs hasznosságát. Mivel ellene(d) irányul.

Várúr 2010.12.28. 17:37:24

@Asszem:
Keresd a linket pajtás, az MTI luxemburgi
forrásból megerősítette Orbán közlését. Valamint EU-források. Vagy vitatkozz az MTI-vel. Kínos tény egyeseknek, de a luxemburgi miniszterelnök először elhatárolódott, hogy most mit csinál, nemtom, de mint mondtam: qrvára nem érdekel. Akit igen, olvasgassa éjjel-nappal a luxemburgi sajtót. Mellesleg egy kommentelőt nemes egyszerűséggel tetűnek nevezni.... igazi kifinomult balliba stílus.

Budaphestie 2010.12.28. 17:39:39

@Várúr:
Még mindig nincs link.
Tehát igazoltad a hazugságot.
Köszönjük Várúr!

Budaphestie 2010.12.28. 17:48:48

@Várúr:
Olvass vissza: én egy kommentelőt sem neveztem tetűnek.

Hacsak...

Ó, te jóságos ég! Peti, ezzel töltöd a szabadidődet? Hát így már érthető, hogy berágtál :D

almas 2010.12.28. 18:46:31

@Várúr: Egyetértek. Hát hamár hazugság, akkor abban gyurcsótány a verhetetlen, akit itt most olyannyira visszasírnak itt a kedves elvtársak.
De biztos nyugaton is összevissza hazudoznak a szocik meg libsik. Ez világszerte jó szokásuk.
Másrészt gusztustalanok ezek a bloggerek akik a saját hazájuk helyett a luxemburgi komcsi miniszter mellé állnak! Épp itt az ideje, hogy szabályozzák a teljes médiát, pont azért hogy ilyen uszító, trágár cikkek ne jelenhessenek meg. Hogy ilyen dísz libsik ne uszíthassanak akkor, amikor a kedvük tartja. Meg amikor az érdekeik úgy diktálják ugyebár.

Nekünk tényleg Boldog Új Évünk lesz. hogy BPHeadoknak nem, attól nem lesznek álmatlan éjszakáim.

Várúr 2010.12.28. 19:25:30

@BPHead:
Tán valakivel tévesztettelek, de Peti? Hm. Az épp nem vagyok. Fentihez hasonló ostoba posztok olvasásával kevés időt töltök. Nyugodalmas jóccakát.

Várúr 2010.12.28. 19:26:52

@BPHead:
Kicsit durvábban: a faszoddal kerestess magadnak linket, vagy sétálj el az MTI honlapra.

Várúr 2010.12.28. 19:30:17

@Várúr:
Mellesleg elég link vagy te link nélkül is, ráadásul ideggyenge.

Thresher 2010.12.28. 19:40:17

@Várúr: Ugye most nem attól az MTI-tól reméled a Fidesz tisztára mosását, amelyiken eleve a Fidesz nyakörve van??

Mert akkor igen nagy fail vagy ecsém... Zsidó összeesküvésekre meg mit ajánlasz? A kurucot?

Budaphestie 2010.12.28. 21:06:36

@Thresher: Ne dőlj be neki! Az MTI-n sincs ilyen hír. Sem tallózással, sem kereséssel nem találni. Különben már Várúr is rég idemásolta volna. De nem másolta, mert nem találta, ezért hát nem tett mást csak ott folytatta a hazudozást, ahol a gazdái abbahagyták. Nem esik messze az alma a fájától.

Végeredményben tehát igazam volt: Várúrral közösen kerestük, de egyikünk sem találta az eredeti forrást. Miért nem? Mert nincs eredeti forrás. A hír egyedüli forrása Orbán kicsinyes és szánalmasan ostoba hazugsága, amelyet pár nappal később maga a luxemburgi kormány cáfolt meg.

Bárki leellenőrizheti saját maga:

http://mti.hu/kereses?sphinx_search300_query=luxemburgi&sphinx_search300_sections[]=95&sphinx_search300_sections[]=549&sphinx_search300_sortby=absdate&sphinx_search300_usetimefrom=on&sphinx_search300_timefromYear=2010&sphinx_search300_timefromMonth=11&sphinx_search300_timefromDay=28&x=0&y=0

kalandlövész · http://kalandloveszet.hu 2010.12.28. 21:50:55

Ez a luxemburgi faszi legalább annyira fajsúlyos mint a jereváni rádió. Örüljünk, hogy eddig még nem tiltakozott valamelyik bhutáni miniszter :)

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.12.29. 08:55:31

@BPHead:

konkrétan szijjártó elvtárs volt az, aki azt nyilatkozta, hogy felhívták az említett urat (telefoninterjú, muhaha), márpedig szijjártó elvtárs _soha_ nem hazudik ( www.fn.hu//belfold/20101223/finoman_helyreraktak_szijjartot/ ). :)

mondjuk az új, ööö ... nemzeti érzelmű ... mti se kutya: hirszerzo.hu/belfold/20101224_mti_manfred_grund

a várúr-félék meg persze tele pofával, kéjes arccal nyelik a szart, csak mert a fidesz üríti a szájukba

mavo · http://polmavo.blog.hu 2010.12.29. 09:04:38

@LEG X:

gondolom, werner hoyer is csak egy lambliai kumiszügyi miniszter

Kismacska (BELLA) 2010.12.29. 10:42:01

@Thresher: Orbánt megválasztották, nincs ki hergelje a népet, nincs ki utcára vigye őket. Ezért nincs most hőzöngés, csak a lakáson - irodán - fejeken belül.

NEM volt olyan gáz a helyzet, mint amit Orbánék sugalltak, nem volt olyan válság, mint amekkoráról ők beszéltek - az egész hangulatkeltés volt.

Nem azt mondom ezzel, hogy egyáltalán nincs gáz és nem volt válság, csak Orbánék még inkább felnagyították. Mint az a rosszabbul élünk mint négy éve kampány. Ja. Válság van. Ezért van tömve az összes bevásárlóközpont, az összes pláza, mi?

Ott van a visszataszító csúszómászóság náluk, hogy nyíltan hülyének nézik az embereket. Mondjuk tehetik. Gondoljatok bele, megszavazták őket kétharmaddal, pusztán mismásolás és hazugságok alapján.

Még ők csináltak úgy, mintha féltenék a demokráciát! Pff... nagyon durva.

Kismacska (BELLA) 2010.12.29. 11:19:05

@almas: de most tényleg azon múlik, hogy a saját hazád mellé állsz vagy nem? Tényleg nem az igazságon múlik?

Gondolom te akkor is nyalod Viktor seggét, ha kéknek mondja a havat vagy zöldnek az eget.

Basszus, jó kis érv: ne gondolkodj, higgy el mindent és bármit, amit Orbán és bandája kiböfög. A nyugat csak ferdít. Tuti, hogy nincs igazuk, ugyan már.

Na az ilyenek miatt ilyen sikeres Viktor, mint ti. De remélem, már fogy a számotok!

szt.laci 2010.12.29. 11:52:39

Megint, és megint elcsodálkoztam azon, hogy milyen is az én hazám. Felülről nézve érthetetlen, hogy azok, akik végigrabolták az országot, hogy lehetnek még mindig szabadlábon, és hogy uszíthatják a híveiket az ország teljes pusztulásáig tartó hülyeségre. Emberek! És a többiek is! Ez ami itt folyik, már ítélet.
utolsoelottifigyelmeztetesekatevelygomagyarnak.blog.hu/api/trackback/id/2484016

E.F.F 2010.12.30. 13:47:09

@almas: Te aztán tényleg gyenge vagy, tesó. Na sebaj, illusztrációnak pont jó leszel.

P.Gáspár 2011.01.02. 23:45:39

Egyetértek a szerzővel. De egy dolgot mondanék mind a kultúráltabbjának, mind az almas-jellegű társaságnak:

Ne féljetek! Sokkal nagyobb tűzerő fölött rendelkezdő szar berendezkedések is eltűntek már a történelem pöcegödrében. Tíz, de legkésőbb húsz év múlva már az egész Fidesz, még a mostani legfiatalabb kormánytagokkal együtt is csak egy rossz emlék lesz, olyan figurák, akikre akkor utalnak majd a húsz év múlva kommentezők, mint amiért manapság Torgyán Józsefre, Csurka Istvánra, Grespik Lászlóra szokás. Ha megszakadnak, se végezhetik másként.

YzolSZ 2011.01.07. 13:03:29

a zenért +1 pont mindenkippen jár!

Vincenzo90 2011.01.26. 22:04:46

Istenem, mennyi fogyatékos. Ezért a cikkért harminc milliós bírságot kaptál, ugye? Meg már börtönben ülsz. A kínaiak meg eltartják az USAt és fél Európát, nem a komcsik haverkodnak velük pont.

A szocialista párttípusokat és munkásmozgalmakat ajánlom átismétlésre!
www.youtube.com/watch?v=Gn-UTwaY_Tc

Budaphestie 2011.01.27. 10:25:37

@Vincenzo90: Hokiütőt szorongató Pápa király!
Hajrá Magyar Jégkorong!
süti beállítások módosítása