HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

A wannabe diktátor

2012.04.22. 01:20 Budaphestie

wannabe_dictator_hu.jpgÜdvözlöm önöket. Én egy amolyan "tollforgató terrorista vagyok" csak azért, mert nem tetszett, hogy a Hazám legfőbb közjogi méltósága egy tanulatlan bunkó, csaló, aki a doktori címét csalással szerezte meg és ezt hazug módon mindaddig tagadta (őt is megilleti az ártatlanság vé"D"elme ugye), amíg teljesen nyilvánvalóan be nem bizonyították ország világ előtt. Utána pedig azzal védekezett, hogy nem érti mi a baj a csalással és lopással, neki "nem szólt senki", hogy ilyet nem szabad csinálni. Hát bazdmeg lehet, hogy a közértből kaját lopó, nincstelen, éhező kisgyereknek se szólt senki, hogy ezt nem szabad, őt mégis lecsukják ( az új magyar törvények szerint kiskorúakat is és élelmiszer lopás miatt is, bizony :( )!

De nem is erről szeretnék most beszélni, hanem arról a wannabe diktátorról, akit zavar az összes többi párt a parlamentben és ennek hangot is ad. Pont, amikor ő a köztársasági elnök. IDÁIG JUTOTTUNK!

Ocsmány monológjában kinyilatkoztatta, hogy egyik demokratikus ellenzéki pártot sem látja szívesen a parlamentben (olvasd el, vagy nézd meg, hogy pontosan mit mondott, de az értelme ez volt). Sőt, ha azt vesszük, legfőbb közjogi méltóságként akár úgy is értelmezhetjük a szavait, hogy ezzel a televíziós üzenettel kitiltotta ezeket az ellenzéki pártokat. Nyilván arra se kell sokáig várni, hogy a Jobbikot is kiutasítsa. Eddigi viselkedése alapján egyértelmű, hogy akármilyen új ellenzéki párt kerülne be a parlamentbe, az őt kurvára zavarná.

Ha valaki pedig népszavazást kezdeményez, tehát azt szeretné, hogy kérdezzék meg a magyar választókat valamiről, mielőtt döntenek, az számára azt jelenti, hogy egy "kisebbség diktál".

És bazdmeg, habár csak ideiglenesen is, de

MOST EZ AZ EMBER A MAGYAR HADERŐ FŐPARANCSNOKA!!!


Hogyan jutottunk idáig 2012-ben? EZ NAGYON IJESZTŐ! A TEK-et és a fidesz besúgó hálózatát ismerve már attól is be vagyok egy kicsit szarva, hogy ezt a posztot élesítsem. Hiszen ha én egy "terrorista" vagyok a főparancsnok szóhasználatával élve, akkor a TEK feladata tulajdonképpen az, hogy engem likvidáljon. Remélem átérzitek, hogy a jelen felállásban mekkora ereje van a parancsnok szavainak? EZ FENYEGETÉS a javából. Az egyetlen reményem, hogy a kommander csak amolyan wannabe diktátor lehet Orbán Viktor nadrágszára mögött, aki (tehár Orbán), legalábbis egyelőre, nem tett ilyen direkt fenyegető kijelentéseket.

96 komment · 4 trackback

Címkék: politika fidesz magyarország zsarnokság

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr714465784

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Száz forint a forró lángos, mihez értesz, Áder János? 2012.04.22. 17:39:56

Áder János életrajza: íme egy újabb nímand, egy elvtelen csinovnyik, aki a Párt iránti elkötelezettsége mellé semmilyen szakmai eredményt nem tud felmutatni. “Áder Jánosnak nincs semmiféle jelentős tudományos, kulturális, üzleti vagy akár sportte...

Trackback: “Kövér László csacsiságokat beszélt, nyilván feszült volt” – reagált a HVG főszerkesztője a házelnök “tollforgató terrorista” hisztijére 2012.04.22. 17:28:29

Éppen csak azt nem tette hozzá, hogy Kövérnek talán megjött, attól annyira feszült, és azért illette az újságírókat a “nyikhaj, senkiházi utolsó tollforgató terrorista”, valamint a “velejéig gonoszak” és az “ostobák”...

Trackback: Szabadságharc vagy gyarmat? 2012.04.22. 13:40:21

Szabadságharc vagy megalkuvás? Józan ész vagy magyar virtus? Hajlandó vajon a kormány megfizetni a mentőkötél árát, vagy ülünk még egy kicsit a gödörben, esetleg ásunk lelkesen tovább magunk alatt? A jövő hét elején egyeztet miniszterelnökünk az Eur...

Trackback: Earth Day: Rombold te is a Kossuth teret! 2012.04.22. 10:32:39

Letölthető reality társasjáték 2 percben Még mindig nem kaptál elfogadható választ arra, hogy miért kellett egy teljes parkot elpusztítani? Nem érted, miért villognak a Föld napi rendezvényeken, akik erre utasítást adtak? Úgy érzed, hogy valami lé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.04.22. 07:26:20

Még mindig nem tudjuk pontosan, hogy hol lehet a határ.

Orbán Viktor és Kósa Lajos elmentek a falig – ez látszik az itt található képen. Orbán kézrátétellel próbálkozik, Kósa arcán látszik a nagy ijedtség:
www.vagy.hu/tartalom/cikk/2117_biotechnologia_avatott_a_miniszterelnok
Nem photoshop, magyar valóság!

Fräulein Stefanie 2012.04.22. 10:13:26

Szerintem ez a "tanulatlan bunkó, csaló" sokkal többet rakott le az asztalra, mint te, szánalmas nyomorék...

Schmitt Pál ugyanis élsportoló volt. Kétszeres magyar bajnok egyéniben, kétszeres olimpiai bajnok csapatban, egyszeres egyéni világkupa győztes. Az elvett kisdoktorija mellett közgazdász diplomája is van, amit nappali tagozaton szerzett. Öt idegen nyelven beszél folyékonyan. Emellett pedig 3 gyermek édesapja.

Te mit tudsz felmutatni, görény?

AttilaBeregi 2012.04.22. 10:18:20

@Fräulein Stefanie: ehhez mind gratulálunk, nem is vonja kétségbe senki. De ettől még a kisdoktorija csalással készült.
Amúgy meg te is jól megfogtad a poszt lényegét, innen is gratulálok.

broáf 2012.04.22. 10:25:25

@Fräulein Stefanie: tényleg többet tett le. Farkas Péter is többet tett le nálam, mert ő is nyert egy olimpiai aranyat, mégis börtönben ül. Bácsi Sanyi is többet tett le, mert élsportoló volt, aztán rommá kokózta magát. Felnézzek ezért rá?

mahet 2012.04.22. 10:29:17

@kzoltana: a határ elég közel van. Ugyanis az a réteg hány a fidesz stílusától akik adóznak. Nem vagyunk ám sokan: az ország SZJA-nak 80%-át összesen 3% fizeti meg.

vg.hu/gazdasag/adozas/az-szja-80-szazalekat-az-orszag-3-szazaleka-fizeti-meg-341094

Ráadásul mi általában nem megyünk ki tüntetni, nem a stílusunk. Szavazni megyünk... vagy állásinterjúra Németországba. Sajnos a jelenlegi helyzetben nem biztos, hogy megvárjuk 2014-et, a fiatal liberális értelmiség már most is ezrével menekül az országból. Magyarország már nem szalonképes külföldön, ideje lenne közelíteni Európához különben véglegesen leszakad aki itt marad.

De ha nem hát nem, a gyerekeim nagyon hálásak lesznek, ha nem egy beteg, elmaradott, de erős állam gondoskodó szárnyai alatt kell felnőniük.

blah 2012.04.22. 10:35:31

@Fräulein Stefanie: fidesznyik vííígyázz! Célra tarts! Segget nyal!

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22. 10:40:00

@mahet: " a fiatal liberális értelmiség már most is ezrével menekül az országból."
összesen nem vagytok annyian köcsögök.

a fiatalok között már évek óta a Jobbik és a Fidesz vezet fej-fej mellett, a nyikhaj kis buzi zsidók sehol nincsenek.
minél előbb mentek, annál jobb lesz nekünk.

az egész LMP-t vigyétek magatokkal tetvedékek.

sárkányfő 2012.04.22. 10:43:15

@PantalaNagaPampa:
" ehhez mind gratulálunk, nem is vonja kétségbe senki. De ettől még a kisdoktorija csalással készült."

ööö, én kétségbe vonom.
Még hogy öt idegen nyelven beszél? És ezt igazolná valaki, aki valóban beszél azokon a nyelveken és beszélt már öt percig Schmittel az adott nyelveken?

Két okom is van nagyon erősen kétségbe vonnom Schmitt nyelvtudását: egyrészt még magyarul sem tud, ha pedig a saját anyanyelvén sem bírt megtanulni 70 év alatt helyesen írni, akkor teljesen valószínűtlen, hogy más nyelven ez sikerült volna neki. Másrészt az általános szellem szintje sem teszi lehetővé ezt. Nyilván vartyog valami konyhanyelven, meg szépen tud köszönni, és a "támogatom" "egyetértek" szavakat is flottul vágja, de kb. ennyi lehet.

Schmitt egy nagyon buta ember, aki még azt se érti, most se, mi történik vele és miért.

Wagem 2012.04.22. 10:43:46

Nem csak őt zavarja,rengeteg más embert is.Mit keres az msz/m/p a magyar parlamentben?Jaaa.mert hogy a választási törvény nekik kedvezett??
Soroljam??A csótány,Lendvai "főcenzor",Kovács,az őskövület Vitányi,Molnár Cs./nem szívesen írom le ezek nevét nagy betűvel../vadai "talpnyaló"ágnes,,és még egy halom bukott szar...

mahet 2012.04.22. 10:54:01

@Mr. Vissarionovich: "összesen nem vagytok annyian köcsögök."

A te általános iskoládban lehet, hogy nincsenek ezren. Az lmp-zést, köcsögözést, zsidózást pedig nem teljesen értem, nekem szántad?
Ez valami keresztény jókívánság lenne idegeneknek?

Az is jó megoldás, hogy Budapest és Nyugat-Magyarország marad EU tag, aztán a Fidesz + Jobbik azt csinál amit akar.

pucros 2012.04.22. 10:56:51

@sárkányfő: menj el egyszer társasutazásra valami nyomorgó de turisztikailag felkapott vidékre, ott találkozhatsz rengeteg írástudatlannal akik tűrhetően beszélnek jópár nyelven. Nyilván nem bármiről, de Schmitt esetében is direkt jó hogy megmaradt a szűk diplomáciai szókincsen belül.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22. 10:58:51

te buktattad meg a paját? nem. akkor kövér nem rólad beszélt nyikhajgeci.

biztonságost már le se terroristázzák? biztonságos már szart ér? :D

pucros 2012.04.22. 11:03:17

A Kövérnek ez az egy rögeszméje van, hogy vannak a szekértáborok, és hogy az MSZP az a komcsi diktatúra átmentése maga. Ezért nem képes önmagában nézni a plágiumügyet se, neki ez is a háborújának az egyik csatája.

Ha nem ezek kattannak be neki, akkor viszont értelmes fazon, nemegyszer meglepően jó dolgokat is mondott (pl. hogy nem kéne Schmitt legyen az elnök:) )

2012.04.22. 11:03:55

@Mr. Vissarionovich:

"te buktattad meg a paját? nem. akkor kövér nem rólad beszélt nyikhajgeci."

"Paját" Orbán buktatta meg, hisz ha ragaszkodik hozzá (lásd matolcsy), még mindig KE.
Vagyis Kövér róla ebszélt.

dr.kakaósbögre 2012.04.22. 11:06:33

@wagem: Pozsgay,Szűrös,Kövér? ezeket miért nem emlegeted?pedig pont annyira voltak kommunisták mint a te általad említettek.

Rive 2012.04.22. 11:15:41

@wagem: Csak óvatosan az efféle névsorokkal, mer' a végén még kiderül, miért olyan óvatos a Fidesz ügynökkérdésben.

Amúgy az leesett már, hogy pillanatnyilag a parlamenti exkomcsik számában a Fidesz vezet?

Rive 2012.04.22. 11:17:46

@mahet: A fiatalság menekülésének semmi köze a liberalizmushoz.

Budaphestie 2012.04.22. 11:18:35

@Fräulein Stefanie: Mit tudok én felmutatni? Talán, hogy nem mondok olyanokat, hogy "ártatlanság védelme" meg, "kiküszöbölni a csorbát", stb. De hát minek megyek bele egy ilyen primitív személyeskedésbe? Nem én voltam köztársasági elnök, nem én fogadtam el a felkérést. Nem én dörgölőztem oda a hatalomhoz a Kádár rendszertől kezdve az MSZP-n keresztül a Fideszig. Nem én csaltam! Nem én loptam!
Igaz, hogy nem vagyok olimpiai bajnok, de ettől még véleményem az van és ha akarom közzéteszem.

Egyébként először azt hittem, hogy szegény vivó (előtte MOB elnök?) csak áldozata a Fidesz kegyetlen gépezetének, de most már látom, hogy egy sunyi, alattomos alak.

pitaa 2012.04.22. 11:19:05

@Fräulein Stefanie: ki nem szarja le h élsportoló volt 100 éve? meg hogy 5 nyelven beszél? MAGYARUL SE TUD :DDDD meghalok komolyan ezektől a kommentektől :D

mahet 2012.04.22. 11:25:45

@Rive: hát jó, a liberális szó nem feltétlenül kell bele, mondjuk úgy, hogy nem jobbikos és nem kommunista :)

Ki maradt?
Fidesz - baloldali, kommunista, korrupt, autokratikus, elmebeteg

Jobbik - szalonképtelen, még ha lenne is értelmes elképzelése akkor is azonnali államcsődöt jelentene, tehát nem lehet érdemben foglalkozni velük

MSZP - besorolhatatlan, korrupt, öreg, rossz történelem

LMP - éretlen, butuska - lásd népszavazás huszadrangú kérdésekről, de ettől még lehet belőlük valami értelmes is

DK - passz

Haza és Haladás - jó lenne, de még mindig nem lépett színre

Budaphestie 2012.04.22. 11:27:03

@Mr. Vissarionovich: Hiába erőlködsz a Tanú idézettel, mert nagyon kilóg a lóláb! A hülye is érzi, hogy itt Kövér a Bástya elvtárs, nem pedig mi, csóró bloggerek. Olvastad egyáltalán amit írtam? Neked tetszik, ami történik? A kommander meg a többiek egypártrendszere?
De azért próbálkozz csak, gyalázz még! Ez a blogomnak csak jót tesz te kis ostobácska.

makacs szennyeződés 2012.04.22. 11:28:25

a ügynököket védő párt ideiglenes köztársasági elnöke terroristázik, ez igen.

az is vicces, hogy az MSZMP-s elvtársakból álló fidesz hívei még mindig lekomcsiznak mindenkit, aki nem párttag. ők komcsiznak. a komcsik komcsiznak meg zsidóznak.
:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2012.04.22. 11:38:04

@Fräulein Stefanie: Élsportoló bárki lehet, gyereket csinálni bárki tud, nyelvet tanulni is. Diplomája is lehet bárkinek. So what? Ez egy gerinctelen féreg, az is volt mindig. Jöhet Kövér elvtárs, aztán szépen sorba a többi veled bezárva a sort.

makacs szennyeződés 2012.04.22. 11:38:42

egyébként nekem az jön le ebből, hogy ez az ember is simán beteg, mint a kolesz-haverja. rendes mentális beteg.

ő is azt gondolja, hogy aki nem fideszes, az mszp-s, tehát a hvg is mszp-s, ha pedig fájó az igazság és a tények, amit leír, akkor nem csak mszp-s, hanem terrorista is, ez még nagyobb bűn.

simán beteg az ember.

ja, mellesleg ő is csinál magának kis magánhadsereget, mint a kisebbségi komplexusban szenvedő haverja. degeneráltak.

Budaphestie 2012.04.22. 11:49:23

@makacs szennyeződés: Tudod mit nem értek? Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az a sok jóérzésű ember, aki szintén ott csücsül a fideszben meg a kormányban miért nem lázadnak fel ilyen kijelentések ellen? Egy-két lemondástól eltekintve semmi.

Miért?

Félnek?

Vagy talán tényleg azt hiszik, hogy ez az ország érdekét szolgálja? Hogy bármekkora békát le kell nyelniük, mert ez a haza érdeke? Tudom, hogy vannak ott tisztességes és értelmes emberek is. És én naiv, az ilyen barbár nyilatkozatok után mindig várom a belső reakciót, de a számomra szimpatikus fideszesek oldalán csak néma csönd, semmi több. :(

regress 2012.04.22. 11:49:42

@wagem: te oxigénhiányos,a másik oldalról miért nem említesz neveket?ja ,hogy estig kellene írnod?értem

JuszBüfosz 2012.04.22. 11:53:53

@Fräulein Stefanie: Az 5 nyelv mind álamfői szintű? Úgy Elég sokaknak megy....

tamatomi 2012.04.22. 11:54:22

@Mr. Vissarionovich: Iazi fityesz droid vagy, beszélsz össze vissza. Az ingyenpálinka megtette hatását, nem kell gondolkodnod.

regress 2012.04.22. 11:58:02

@Fräulein Stefanie:"mit tudsz felmutatni?például gerincet.ami a csigapalinak sohasem volt

dekol84 2012.04.22. 11:58:46

@JuszBüfosz:

Valami ragadt arra a seggnyaló testére, ha már a komcsik kiküldték Madridba nagykövetnek. Meg valamennyi időt Svájcban is töltött, valszeg ott is komcsi megbízásból. Tehát a nyelvtudását (?) is így szerezte.
Az viszont, hogy sportban mit ért el lófaszt sem számít. Attól még egy tapló takonytestű seggnyaló volt egész életében! A majom kölykei meg mind Amerikában élnek! Érdekes, hogy ez a vérmagyar fasz nem tartja itthon ebben a csodálatos narancsországban a pujáit!

JuszBüfosz 2012.04.22. 12:00:10

@wagem: Ja, mert a 80-as évek végén a panelből sokan mentek Oxfordba angolt tanulni, ugye?

billy reed 2012.04.22. 12:12:57

@Fräulein Stefanie: : Akkor te most azt mondod, hogy akinek nincs diplomája, vagy nem élsportoló, netalán nincs gyereke - az az ember kevesebbet ér? Akor az az ember - idézlek - "görény"?

Pláne, hogy ettől függetlenül nem nyalt, nem csalt, nem lopott/hazudott.

Ezt te így eldöntöd? Hogy vannak, többet és vannak kevesebbet érő emberek?
Volt már ilyen pl. az 1930-as években...
Vigyázni kell ezzel!

Feltűnt már, hogy itt is, és mindenütt 22 év óta /Torgyántól, Csurkán át Kövérig, és a Jobbikig mindig a jobboldaliak kezdik a mocskolódást, buzizást, zsidózást, hazaárulózást?
Nekem eléggé szemet szúr, és mi tagadás nagyon zavar.

A gyűlölködés csak azokról árul el valamit, akik gyűlölködnek, sosem azokról,akiket gyűlölnek.
Nézzük meg KL estét. Nem lehet kétségünk, hogy mi a diagnózis. Az egész élete egy nagy gyűlölethalmaz.
Szegény. Rossz lehet mindennap úgy ébredni, hogy valaki Kövér László.

Mr. Vissarionovich (törölt) 2012.04.22. 12:13:29

@makacs szennyeződés: a hvg nem MSZP-s, hanem SZDSZ-es. szar zsidó hazaárulók szennylapja.

Pan Modry 2012.04.22. 12:20:51

lehet hogy Orban 2002/2006 miatt ugy dontott, hogy a vereseget jol megbosszulja a magyar nepen.

Ez egyebkent kozepkori szokas volt, ha az alattvaloknak valami nem tetszett es szova tettek, akkor bortonbe vetettek oket stb...
Orban csupan ezt igazitja a 21. szazadhoz.

Lehet hogy 2002-ben a veresegre rament a mentalis egeszsege, es a magyar nepet latja bunbaknak.

Nemtom, vagy csak egyszeruen hulyek.

makacs szennyeződés 2012.04.22. 12:23:36

@BPHead: Hogy miért?

Megmondom neked, miért: havi két millióért.

Viszont abban is biztos lehetsz, hogy ez ezekről a - szerinted - tisztességes és értelmes emberekről UTÓLAG ki fog derülni, hogy manapság belülről bomlasztják az egypártrendszert. Keresztény konzervatív erkölcs.

misimisi 2012.04.22. 12:23:41

@Mr. Vissarionovich:
A te viselkedésre kétféle magyarázatot tudok elképzelni.
1. Az életben vagy egy ménkű nagy nulla.
2. Nem működik a kukid, akárhogy szeretnéd is.

Az ország legalja vagy. Egy szénbunkó, gyűlölettel teli nyomoronc. A hozzád hasonlók egyszer már katasztrófába sodorták országunkat. Ne reménykedj, még egyszer nem fogjátok megtenni.

dekol84 2012.04.22. 12:25:32

@Mr. Vissarionovich: Szerencsétlen lelkinyomorult pöcs!

makacs szennyeződés 2012.04.22. 12:31:09

@BPHead: Egyébként bocs, de a fizetett győlölet-trollokat te miért nem moderálod ki? A rombolás szabadsága miatt?

nu pagagyí 2012.04.22. 12:33:22

Kövér ifjúkori szerepvállalását ismerjük, jól megtalálta helyét az állampárti időkben.

A Wikipédia szerint:
"Az egyetem elvégzését követően pár hónapig az MSZMP Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának munkatársa volt."

Gondolkodása azóta sem változott és mostanra a rendszer is olyan lett, mint akkoriban.

Kövér saját szavaival:
Összenőtt, ami összetartozik és kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.04.22. 12:47:51

Ezt a vagy.hu spammert nem lehetne eltüntetni? Akármelyik blogra lépjek is, ősmagyar kifejezéssel élve beförsztöl.

Rodolfo63 2012.04.22. 12:53:21

@Fräulein Stefanie: az olimpiai érem immunitást jelenet a hátralévő életben elkövetett tettekre? :)

Pan Modry 2012.04.22. 13:02:22

@Fräulein Stefanie:

Baszod, akkor legyen az elnok a Farkas Petya.
O legalabb annyival tobb Schmittnel hogy soha nem nyalta a kommunista rezsim segget, de ugyanugy van olimpiai erme, es gondolom csinalt nehany gyereket is.

nu pagagyí 2012.04.22. 13:02:23

@Fräulein Stefanie: Katzenbach Imre egy kiváló labdarúgó volt, azután az Eclipse ügy keretében lebukott milliárdos adócsalás miatt (bűntársát Pintér Hajnalkát azóta már sikerült tisztára mosnia apucinak).
Na most, e kiváló embert miért kellet meghurcolni? Nem kell válaszolni, dolgozd fel magadban.

Schmitt, sportolóként, valóban dicsőséget hozott az országnak. Közéleti tevékenysége viszont több, mint kínos. Ő volt az, aki MOB elnökként végrehajtotta a los angeles-i olimpia bojkottját, derékba törve hozzá hasonló, tehetséges sportolók karrierjét. Ő volt az, aki szintén MOB elnökként megpróbálta elsikálni a doppingoló olimpiai bajnokok ügyét, annak ellenére, hogy Athén előtt kíméletlen harcot hirdetett a doppingolás ellen. Ő volt az, aki minden pártnak, amelyik hatalomra került, felajánlotta a függetlenségét zsíros állás reményében és végül Ő volt az, aki hatalmi pozíciójával visszaélve elrendezte, hogy plagizált dolgozatával doktori címmel örvendeztesse meg magát és édesanyját.

bruhahahahihihi 2012.04.22. 13:13:47

a DIKTATÚRÁT csak MEGDÖNTENI LEHET és nem visszalőni kell hanem ELSŐNEK KELL LŐNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindfield 2012.04.22. 13:14:53

"Az egyetlen reményem, hogy a kommander csak amolyan wannabe diktátor lehet Orbán Viktor nadrágszára mögött, aki (tehár Orbán), legalábbis egyelőre, nem tett ilyen direkt fenyegető kijelentéseket."

Nem is hiszem, hogy konkrétan fog. Persze a feszültséget növelni fogja, és fent is fogja tartani, de konkrétan sosem lehet majd ráfogni Kedves Vezetőnkre, hogy "márpedig nyíltan uszított". Ez arra lesz jó, hogy az ország lassan elszigetelődik (már régóta játszódó folyamat) és a "szabadságharc" egyre több valós áldozatot fog szedni. De hát polgártársak, a vezetőnk háborút folytat, lesznek áldozatok bőven!

2012.04.22. 13:21:07

A büdös kommunista MSZP és a zsidóbérenc LMP minden normális magyar embert zavar.

Emésszed.

blah 2012.04.22. 13:24:05

@Schindler Pistája: az ilyen hülyéket mint te meg csak a valóság nem zavarja...

vkaresz6 2012.04.22. 13:28:05

Gyakorlatilag tökéletesen egyet értek a cikkel elviekben nem teljesen. Szerintem is a Schmitt botrányt el lehetett volna intézni anélkül is hogy magyarország önbecsülése ekkora csorbát szenvedjen. Az ujságíróknak is van felelősségük. A korrekt eljárás az én nézeteim szerint az lett volna hogy aki rájött a mi Palink kis "játékára" besétált volna a köztársasági elnöki hivatalba vagy a fideszhez és közölte volna: 2-3 hónapotok van és nyilvánosságra kerül. Lett volna idő lemondatni vagy bármit csinálni nem így mert ez rengeteget ártott az országnak még ha csak szimbolikusan is. Bár én sosem tagadtam anno Gyurcsányra szavaztam most meg a fideszre pontosan ugyan úgy zavar a parlamentben a fidesz is az mszp is és az LMP is. A jobbik csak azért nem mert szerintem a jelenlegi súlyával pont képes ellátni azt a feladatot hogy "elsikkadásra" hajlamos ügyeket folyamatosan a felszínen tart se túl sok hatalma nincs se túl kevés. Rendkívül érdekes végignézni ahogy változik az emberek hozzáállása. Annak idején senki sem szavazott az mszp re mert büdösmocskoszsidónácikommunistaliberális. Mégis választásokat nyertek. Ma már senki sem szavazott a fideszre mégis 2/3 uk van. Nem szégyen rossz pártra szavazni mert jelenleg nincs jó. Még csak láthatáron sincs. Én személy szerint a helyzetet kétségbeejtőnek látom. Ma magyarországon nem létezik legitim párt ami alkalmas lenne a kormányzásra. Ez nem más mint egy politikai válság mint fletó idején csak nem vált ki utcai zavargásokat mert most már Fidesz sincs akibe akár titkoltan is az ősMSZP sek is bízhattak hogy talán hátha mégis csak egy kicsikét jobban csinálják pláne ekkora felhatalmazással mint a 2/3. Én is kb így voltam.
Sajnos úgy gondolom ez a helyzet konzerválódni fog amíg nem lesz egy normális új párt magyarországon.

Konklúzió: alapítsanak a tisztelt kommentelők egy pártot. Én rájuk szavaznék.T.G blogja lenne az elemző részleg a törvényhozás több részre lenne osztva a politikai blogok fórumain menne a troll szakasz ami ehhez a fórumhoz lenne hasonló egy enyhén moderált fórumon lenne az előkészítő szakasz ami ezeken átjut megy a parlamentbe ahol lennének indexesek fórumosok trollok és szélsőtrollok a szóvivő HogyVolt hajnalka lenne a KT elnök sixx stb. Szomorú dolog hogy bár viccesnek hat de meggyőződésem hogy minimum a jelenlegi színvonal fenntartható lenne ezzel a felállással.

Mindfield 2012.04.22. 13:29:55

@Mr. Vissarionovich: Ember, nézd meg a saját helyzetedet most. Jó-e neked, vagy jobb lett-e neked mint 2 éve volt? Őszintén!

kisgyerek9 · http://kisgyerek.blog.hu 2012.04.22. 13:41:49

@Fräulein Stefanie: öt idegen nyelven lehet, hogy perfektül beszél, de közben magyarul kevésbe

Idefyt · https://www.facebook.com/ElegAPolitikaiAmokfutasbol 2012.04.22. 13:42:00

Addig nem fog változni a helyzet, amíg az elmúlt 22 év összes politikusát el nem zavarják a választópolgárok.

Tisztességes, becsületes képviselőket, vezőket akarunk, akik nem a saját zsebükre dolgoznak, miközben az ország nagy része nyomorog.

Ha egyetértesz csatlakozz hozzánk a facebookon.

gebsi42 2012.04.22. 14:23:40

@Mr. Vissarionovich: Ugye kezelteted a Turret szindrómádat?

dvhr 2012.04.22. 14:24:12

@Fräulein Stefanie: Miert nem vagy buszke Shitt Pali summa cum laude kisdoktorijara? O sajat maga varasolta, igaz kozpenzen.

flamer 2012.04.22. 14:25:24

@vkaresz6: Az a baj, hogy kurvára nem érted a problémát. Az egy dolog, hogy kiderül, hogy Schmitt Pál - egyéb jellemhibái mellett - a kisdoktoriját is másolta. Az országnak nem ez ártott igazán, hanem az, hogy Schmitt nem mondott le azonnal, hanem három hónapon át szégyenteljes komédiát adott elő, aminek az MTV-s riport volt a betetőzése.
Az a hallgatás, amit te javasolsz, olyan bűzos dolog, amit helyetted is szégyellek.

Budaphestie 2012.04.22. 14:26:07

@makacs szennyeződés: eddig sohasem moderáltam egyetlen hozzászólást sem és nem akaródzik elkezdeni. Ellenben rendre szépen belesétálok a csapdába:

Most is reflektáltam @Fräulein Stefanie-ra pedig utána ráklikkeltem és kiderült, hogy ez a nick most lett létrehozva kifejezetten a Kövér László féle botrányos megnyilvánulással foglalkozó blogposztok miatt. Egyébként @Mr. Vissarionovich is gyanús volt, ám róla meg kiderül a kommentjei alapján, hogy nem kizárólag politikai kommentjei vannak, tehát valszeg nem bérkommenter, csak korához képest szellemileg visszamaradott. Nehéz végignézni mindenkit és nincs is hozzá kedvem. Inkább hagyom.

ob.szerver 2012.04.22. 14:32:45

@Fräulein Stefanie:

"kétszeres olimpiai bajnok csapatban"

A négytagú csapat tartalékja volt. Tehát ő volt az ötödik legjobb az országban a szakágában.

Nem mondom, hogy ez nem teljesítmény, de azért egy országos 5.-től nem kell hanyattvágódni. Még kevésbé folyamatosan erre hivatkozni, mentegetve morális és mentális hiányosságait.

turbocat 2012.04.22. 14:41:50

@Fräulein Stefanie: ..végül is, leborulhatsz a sittpalibá mögé és nyelveddel kéjeztetheted az ánuszát, a lényegen nem változtat...., egy pitiáner csaló......, akármekkora görény is vagy !!!

piefke 2012.04.22. 14:57:53

@Mr. Vissarionovich:

Mondd, te napi átlagban hányszor mondod ki azt, hogy "zsidó"?
...És ha kimondod, akkor érzel pillanatnyi megkönnyebbülést, vagy csak tovább erősödik ez a kényszered?
...És mióta áll fenn nálad ez az (elme-)állapot?
...Más szakvakat is ismételgetsz kényszeresen? (Pl. "cigány", vagy "buzi", esetleg "komcsi", vagy "libsi".) Ha igen, akkor van-e gyakorisági sorrend abban, hogy melyik kimondására érzed a legsürgetőbb késztetést? Vagy ez szochasztikus nálad?
...Te "dehonesztáló", netán "csúnya" dolgoknak tartot az ekképpen megnevezett zsidókat, stb.? Érzel-e készetést más "csúnya" dolgokat jelentő szavak gyakori ismételgetésére is? (Pl. "baszás", "szar", geci", "kurva", okádék", stb.)

Válaszaidat névvel-címmel légy szíves megküldeni az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet (1108 Budapest, X. Kozma u. 13.) címére - és azonnal érted mennek!

...De akár önként is jelentkezhetsz - a legjobb pedig az lenne, ha Kövérlaci barátodat is rábeszélnéd a jelentkezésre!:-)))

piefke 2012.04.22. 15:01:51

@Fräulein Stefanie:

Látom, te vagy a poszt sztárkommentezője, akit a legtöbben kedvelnek!:-))) Leglább most már tudod, miképpen érezhet szegény Kövér Lászó, akit szintén ilyen sokan tartanak hülyének...

[...Azért szép, hogy ma is regisztráltál egy új nicket! (Igen: megnéztem...) Heti-havi átlagban hány fogy el? Darabra fizetnek, vagy havi átalányban?]

devadel 2012.04.22. 15:49:02

azért legyünk tisztességesek. kövér nem azt mondta, hogy az a gond, hogy más is van rajtuk kívül a parlamentben, hanem azt, hogy gáz, hogy ilyen alakok, mint a szocik, bent lehetnek. legyünk őszinték, ebben konkrétan igaza van. más kérdés, hogy ez az ő alja bandájára ugyanúgy igaz. de nem különben igaz, sőt fokozottan a jobbikra szavazó nácikra is. és hogy kövér megsértette a választókat. ugyan, hát mivel lehet megsérteni olyan választókat, akik ilyen utolsó gáz alakokra szavaznak. most komolyan.
őszintén szólva, magam is jobban örülnék, ha a parlamentben tisztességes, korrekt államférfiak (és nők) lennének, ezek helyett a sok, jobb esetben szerencsétlen, rosszabb esetben velejéig romlott emberek helyett.

Fatal Error! System Halted! 2012.04.22. 15:55:27

@Fräulein Stefanie:
"Te mit tudsz felmutatni, görény?"

És te? Mert néhány vicces és a pszichiátriára számára igen fontos kommentet leszámítva te sem tudsz semmivel sem büszkélkedni.

Qju 2012.04.22. 15:57:18

@Fräulein Stefanie: Szegény tudatlan troll.
Egy olyan "úri" sportot űzött amit akkor csak "megbízható elvtársak fattyai művelhettek": 1955-ben kezdte párbajtőrvívó pályafutását a Budapesti Vörös Meteorban.
Szinte mindig csak balanszt volt a csapatban, tartalék . Pályafutása alatt kétszer nyert magyar bajnokságot egyéniben. Amik szépen le is voltak vajazva, "magyarul kellett egy tehetséges önkéntes spicli" és ennek a feladatának tisztességgel eleget is tett. Nincs még egy ember aki nálánál nagyobb kárt tett volna a magyar sportnak és a sportolóknak.

moTmeN 2012.04.22. 16:01:43

@Mr. Vissarionovich: mindenesetre erdekes volt, hogy amikor husvet utan mentem volna a valasztott hazamba a szulohazambol, alig talaltam helyet az atszallohelyre (Becs, azert oda eleg sok fordulot visz a volan es a mav is) szallito tomegkozlekedesi eszkozokon. Vegul egy tomott vonat folyosojan jutott hely.

Jolka40 2012.04.22. 16:03:37

Schmitt Pál sohasem bukott volna le, ha ezt az utolsó tisztségét komolyan vette volna. A közt.elnöknek nem az a dolga, hogy a kormányzó párt csicskása legyen.

vkaresz6 2012.04.22. 16:30:18

@flamer: De pontosan értem és egy pár napos/hetes újságíróktól kapott haladékkal pont ez lett volna elkerülhető. És nem hallgatásról beszélek hanem hanem egy pár napos/hetes haladékról. És már megbocsáss de az én meglátásom szerint sokkal inkább szégyellnivaló dolog hogy a saját hazádért ne lennél képes egy világméretű botrányról lemondani néhány napra. Nem vagyok sem kormánypártisággal sem túlzott hazafisággal vádolható de az hogy besétáljon a kedves ujságíró a megfelelő helyre és négyszemközt közölné "figyelj Pali véged van. Mondj le. 30 nap mulva nyilvánosságra hozom" szerintem egy elvárható gesztus és elkerülhető lett volna az a világméretű beégés amit palink néhány napos vergődése okozott. Szerintem ez a szégyellnivaló. Mielőtt lehordtok a sárga földig még egyszer leírom. Nem eltitkolni hanem reakcióidőt hagyni.

misimisi 2012.04.22. 16:39:44

@vkaresz6:
van abban logika, amit mondasz, de attól tartok, a fidesz agytrösztje megtalálta volna a módját annak, hogy mindörökre eltemesse az ügyet. Tudom is én, államtitoknak minősítik az anyagot, stb.

Parajpuding 2012.04.22. 17:23:49

Azért az egy érdekes pszichológiai kérdés, hogy ezek az agyhalott fideszzombik (pl. Schindler Pistája, Mr. Vissarionovich, Fräulein Stefanie) soha nem képesek érdemi és értelmes válaszra, eszmefuttatásra, érvelésre, gyakorlatilag bármilyen téma merül fel, a szájukból csakis sz*rszagot tudnak párologtatni komcsizás, gyurcsányozás, maszopozás, zsidózás stb. formájában.

Akár ha azt mondjuk nekik, hogy esik az eső, akkor is ilyen válasz várható: azok a rohadt komcsik....

Tulajdonképpen annál alacsonyabb szintű emberi létforma nincs is, amelyben ezek vegetálnak.

kela-bá 2012.04.22. 17:25:34

Jók a bejegyzések. Csodálatos viszont a makói HAGYMATIKUM, testnek léleknek egyaránt. Oda érdemes elmenni kikapcsolódni, felüdülni
erőt gyűjteni az értelmes élethez. További szép napot mindenkinek !

flamer 2012.04.22. 17:28:11

@vkaresz6: És mihez kellett volna a haladék? Lemond, nem tart az semennyi ideig. A SOTE-tól így is kapott három hónapot, az se volt neki elég.
A saját hazámat meg leginkább az szolgálja, ha a polgárai tudják, hogy mi folyik benne.
A világméretű égésért egyedül a Schmitt Pál nevű báb és a bábjátékosok a felelősek. Ha lemond januárban, amikor a HVG lehozta az ügyet, kurvára semmi botrány nem lett volna.

ati27 2012.04.22. 17:33:55

Volt fidesz szimpatizánsként azt kell, hogy mondjam, amit Gyurcsány művelt azt nem lehet(ett) felülmúlni.. De ezek lazán überelik! Remélem olyan gyorsan eltűnnek, mint ahogy a 2/3-ad meglett! Kutyaütő banda..

Hattory Hanzo 2012.04.22. 17:38:13

@Parajpuding: Mozgósítás van mostanában a pártközpontban:

Mr. Vissarionovich 0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2012.04.19. óta tag.

Fräulein Stefanie 0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2012.04.22. óta tag.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2012.04.22. 17:39:16

Istenem, milyen aktívak lettek az eszetlen szoponcok. Védik a kövéret. Biztos van valami összefüggés, kiküldték őket, és most minden blogon fossák a szájukon át a mocskot. Wagem, stefánia, meg az a wissa...hülye nevű.

ati27 2012.04.22. 17:56:09

@Mr. Vissarionovich:
Szeretnéd azt hinni.. Bizony tapasztalatból mondo, hogy az elmult vekben bizony iszonyatosan sokan leléptek.. Orvosok, mérnökök, de értelmesebb szakemberek-szakmunkások is.. Valahonnan csak hiányoznak, nem?

ati27 2012.04.22. 18:01:00

@mahet:
Pontosan... Persze, jönnek a "jobbik" fanok.. Aztán még a harmatgyenge mszp-t sem érték be 2010-ben.... Meg a "mindenki jobbikos, csak még nem tud róla" szösszenetek.. A Jobikk ugyanaz mint a fidesz, csak sokkal agyamentebbek..

papageno 2012.04.22. 18:05:29

@BPHead: Vegyél elő egy névsort a '90-es FIDESZ vezetőiről. Aztán nézzed meg, kik hiányoznak és miért potyogtak le a szekérről.

vkaresz6 2012.04.22. 18:40:14

@flamer: Nem Schmittnek lett volna szüksége a haladékra hanem a kormánynak helyzetfelmérésre és kárrendezésre. A vád valóságtartalmának ellenőrzésére (kizártnak tartom hogy tudták előre hogy plagizált) a várható reakciók felmérésére annak az ostoba senkiházinak a felkészítésére és lemondatására. Ha van idő a nyilvánosságra kerülés előtt 1 héttel lemondatják az okokról mélyen hallgatnak majd 1 hét múlva robban a bomba és lesz egy belső botrányunk de nem rólunk fog cikkezni a fél világ.
Így mint derült égből villámcsapás érte a hír szerencsétlen ostoba elnökünket aki mint kiderült még annyira sem volt intelligens hogy helyén kezelje a dolgokat és azonnal lemondjon helyette mivel nem készítette fel előtte szakértők és gyógypedagógusok hada bepánikolt össze vissza kapkodott és a lehető legroszabb döntést hozta meg. Kizárt hogy ezt Orbánék előre tudták de azt igen hogy túl ostoba ahhoz hogy képes legyen egyedül döntést hozni vagy anélkül reagálni egy kérdésre hogy azt előtte megírták volna helyette.

Ahogy már fentebb írták az egyetlen probléma a Fidesz várható reakciója lett volna, és könnyen kinézem belőlük hogy ez a reakció valamiféle zsarolás formájában mutatkozott volna meg. De ezt a kockázatot is minimálisra lehet csökkenteni (nem eltüntetni mert azok az emberek már nem ostobák mint Schmitt) . Ha a felajánlott haladékot ügyesen választják meg akkor nem lett volna idő jogilag ellehetetleníteni az ügyet csak a kár minimalizálására jutott volna idő. A zsarolás pedig az internet világában egy politikus számára egy olyan ujságíróval szemben akinek még a seggéből is mikrofonok állnának ki a "türelmi idő" alatt minimum életveszélyes.

alib 2012.04.22. 19:18:31

@Fräulein Stefanie: "Szerintem ez a "tanulatlan bunkó, csaló" sokkal többet rakott le az asztalra, mint te, szánalmas nyomorék..."

Hopp egy párás szemű női schmitt rajongó még a 70-es évekből.

alib 2012.04.22. 19:24:49

@vkaresz6: "besétált volna a köztársasági elnöki hivatalba vagy a fideszhez és közölte volna: 2-3 hónapotok van és nyilvánosságra kerül."

Honnan tudjuk, hogy ez nem történt meg előtte?

alib 2012.04.22. 19:30:04

@vkaresz6: Egyébként pedig a sajtószabadság (tudom, nem fontos dolog itt nálunk) arra van, már ahol van rá igény, hogy ezek a dolgok kiderüljenek, és ne fű alatt lőjék fejbe azt, aki talál ezt vagy azt politikusok múltjában. Számos már országban kerültek politikusok vállalhatatlan helyzetbe, aminek a következménye lemondás volt. Ők így vigyáztak az ország jó hírnevére, a te fideszes politikusaid, akikhez még mindig vonzódsz valamilyen pusztán érzelmi okból, pedig így nem vigyáztak rá. Biztos sokan kedvelték Pali bá-t, mert mint tudjuk, mindenre mindig van vevő, de ettől még sajnos elég gerinctelenül viselkedett.

dr kíváncsivagyok 2012.04.22. 19:32:00

@Fräulein Stefanie: "Schmitt Pál ugyanis élsportoló volt. Kétszeres magyar bajnok egyéniben, kétszeres olimpiai bajnok csapatban, egyszeres egyéni világkupa győztes. Az elvett kisdoktorija mellett közgazdász diplomája is van, amit nappali tagozaton szerzett. Öt idegen nyelven beszél folyékonyan. Emellett pedig 3 gyermek édesapja. "

Ebben a kis országban ezrével vannak élsportolók és olimpiai bajnokok,..csak Ők nem loptáka doktorijukat ! Ezek után a közgáz diplomáját sem érzem valami megalapozottnak ! Az állandó külföldi ZSÍROS munkákhoz bizony kell némi nyelvtudás ! Sokunknak van 3 vagy több gyereke , de ez manapság nem érdem....és nem jogosít fel lopásra,...úgy -e ??

dr kíváncsivagyok 2012.04.22. 19:34:34

@alib: A legszebb amikor egy jellemtelen csalónak , egy helyezkedő pártkatonának ( hol MSZMP.....hol Fidesz, ..neki mindegy , csak legyen mit a kalácsra kenni...) nyalnak be... ! Ugyan milyen ember képes erre ?????

-JzK- 2012.04.22. 19:42:03

"Hát bazdmeg lehet, hogy a közértből kaját lopó, nincstelen, éhező kisgyereknek se szólt senki, hogy ezt nem szabad, őt mégis lecsukják ( az új magyar törvények szerint kiskorúakat is és élelmiszer lopás miatt is, bizony :( )!"

Nagyon sajnálod, hogy elzárják a tinédszer svédeket, látom. Érdekes módon a lakosság 90%-a nem akarja szabotálni a nemzetgazdaságot azzal, hogy segélyből élősködik és lop. Milyen érdekes!

tisztakéz · http://netes.8x.hu/ 2012.04.22. 19:53:25

Aki lop, megérdemelné az iszlám ítélkezést, mert a másét veszi el!!!

-JzK- 2012.04.22. 20:03:25

"...egyik demokratikus ellenzéki pártot sem látja szívesen a parlamentben..."

Úgy tudom, hogy ezt nem általában az ellenzékre mondta, hanem az MSZP-re és Gyurcsányékra.
De őszintén, hadd ne hullajtsak könnyeket már a vörös gyilkosok pártjáért és az öszödi elkúróért....

Mária 2012.04.22. 21:07:19

@BPHead:

"Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy az a sok jóérzésű ember, aki szintén ott csücsül a fideszben meg a kormányban miért nem lázadnak fel ilyen kijelentések ellen?"

Honnan veszed, hogy azok JÓÉRZÉSŰ emberek?

méregzsák 2012.04.22. 21:08:17

@-JzK-: A "vörös gyilkosok" pártjában egyre többen ülnek olyanok, akik a "vörös gyilkosságok" idején még két részben tartózkodtak apu és anyu megfelelő szervében. Amennyi "öreg" szoci van az MSZP-ben, annyi bőven van a FIDESZ-ben is.
@Disintegrator Rising: ez igen, tökös legény vagy, hogy ezt így idevetetted :-)))

Mária 2012.04.22. 21:10:18

@BPHead:

Nem akarok beleugatni, de szerintem nézd meg, hogy kik azok, akik kevesebb, mint két hete regisztráltak, és nyilvánvalóan trollkodni járnak hozzád.

Ne a drága idődet pazarold rájuk, hanem tiltsd ki őket, mint macskát.

Minek etetnéd a fidesztrollt?

Mária 2012.04.22. 21:12:40

@-JzK-:

"Úgy tudom, hogy ezt nem általában az ellenzékre mondta, hanem az MSZP-re és Gyurcsányékra."

Debizony, ezt általában az ellenzékre értette.

Nem láttad a Hírtévében a tegnapelőtti Pénteknyolcat?

ladislaus 2012.04.22. 21:35:08

nem vette egy kalap alá a jobbikot az elempével és a maszoppal...

(II. Torgyán Виктор) THY Rokk *n* Troller 2012.04.22. 21:56:36

Szegény Kövér... Elfelejti, hogy azok az emberek, akiket ő nem szívesen lát a Parlamentben, azok ugyanúgy kerültek oda, ahogyan ő...
Szabad választások útján...

jolaca 2012.04.22. 22:25:08

Hát olvasgatom... Mindjárt bocsánatot is kérek BPHead-től: a kommentek kötöttek le inkább.
Ritkán vetemedek effajta szórakozásra, de számomra a legérdekesebb közös nevezője a politikai témájú egymásnak-feszüléseknek, hogy az önjelölt Jó Magyar az, aki nem tud szitkozódás nélkül de egyben hihetetlenül beszűkült szókinccsel kommentelni. Komolyan gondolják, hogy ennyiben áll magyarnak lenni? Kik lehetnek a példaképeik? Nem úgy tűnik, hogy Arany vagy Petőfi kötetein - hogy csak a tudomásom szerint általuk is nagynak tartott nyelvművelőinket említsem - váltak ilyen pallérozottá. A helyesírást meg kár is felhozni; az sajnos általában vált súlytalanná - de hát élő példát állítanak legjobbjaink, mennyire lényegtelen is a művelése a nemzeti csúcsok ostromában...
...Most előre tippelgetek, milyen választékosan fognak gyakorlott honfiak kiosztani :).

Dr. bögöbö 2012.04.22. 22:26:07

@Disintegrator Rising: Na már ide is ideevett a fene? Elkéstél, a kollégáid, Vászka és Stefanie lesznek a pártközpontban a hónap dolgozói.

Budaphestie 2012.04.23. 00:27:57

@Mária: Rendben van. Belátom, hogy a reklám célú hozzászólásokat és azokat a nick-eket, akiket kifejezetten egy "adott témára" hoztak létre különböző pártmunkások, ki fogom moderálni.
A pártmunkás kritérium abban áll, hogy valaki épphogy csak pár nappal ezelőtt regisztrált, előző hozzászólásaival kivétel nélkül egy bizonyos pártot mosdat, éltet, stb., és itteni hozzászólásának semmilyen értelmes tartalma nincs, vagy nem kapcsolódik a témához (pl. valami általános propaganda)

Itt most még nem tettem, de a továbbiakban, ahogy időm engedi, moderálni fogok. Köszönöm a javaslatot.
süti beállítások módosítása