HTML

biztonságos?

Semmi sem biztonságos. az Ember egy kis hópihe az őrjöngő tűzhányók kereszttüzében. A cikkek igazából kérdések, ha kinyilatkoztatok, azt is vegyétek kérdésnek..

Friss topikok

  • gunyoros: Legalább a végére írd oda, hogy paródia, mert kezdik egyre többen beszopni. :D (2014.03.02. 12:17) Rezsiadó
  • Világnézet Netes Napló: Érdemes megnézni a képet: Akasztány vallás jelképei erkolcstan.blog.hu/2013/10/08/akasztany_vall... (2013.10.08. 19:37) Az Akasztány Vallás
  • Budaphestie: @hakapeszimanó: így van, a szakzsargon Kiss Endre filozófustól származik. hu.wikipedia.org/wiki... (2012.12.30. 21:12) Szakdolgozat kvíz
  • bögöbö: Bocsánat, helyesebben csak "Tény", így, egyszerűen és szerényen. (2012.12.06. 09:08) Helyreigazítás 2014
  • Celtic: Ez igy van. Ez az un. "ne a zemberekkel fizettessek meg"-eljaras. Gyonyoru populista szarsag. En... (2012.10.11. 14:29) A hatósági ár esete az adóforintjainkkal - kis számtan költőknek

Linkblog

Szijjártorizátor

2011.11.04. 22:08 Budaphestie

Immár egyre többen gyűlölettel vegyes csodálkozással nézik és hallgatják kis nemzeti megmagyarázónkat, Szijjártó Pétert. Gyűlölettel, mert az elmúlt huszonkét évben talán senki nem volt, aki olyan pimasz, irritáló stílusban verbálrombolta volna hazánkat, mint ő. És csodálkozással is, mert a politikai marketing egy olyan új fejezetbe lépett általa, ahol a kommunikáció hatékonysága a csillagos égboltot súrolja.

Az új marketing módszer látszólag pofon egyszerű, már-már szinte algoritmizálható. Alapját képezi az a felismerés, hogy a választók nagyobb tömegeihez (túlnyomó részükhöz) úgy kell beszélni, mint egy ötödikeshez. Le kell hozzájuk ereszkedni és az ő szintjükön érthető és logikusnak tűnő dolgokat kell nekik mondani. Fontos, hogy mindeközben a valóságra csak annyiban legyünk tekintettel, hogy nehogy átlépjük az gyermeki agyakban húzódó hihetőségi küszöböt.

Ha valaki esetleg egy ilyen gépet, programot, egy szijjártorizátort szeretne készíteni, vagy hasonlóképpen kommunikáló alkalmazottat szeretne kiképezni, annak a következő példákkal szeretnénk segíteni:

Ha a forint éppen sokat veszít értékéből:
szijjártorizátor » A kormány terveinek megfelelően alakult az forint árfolyama. Ugyanannyi euróért most már több forintot lehet kapni, ami nagyon jó a magyar vállalatoknak. Ez jó a magyar gazdaságnak. Főleg azoknak, akik külföldön adják el a termékeiket. A kormány célja, hogy minnél több ilyen magyar vállalat legyen.

Ha a forint éppen sokat erősödik:
szijjártorizátor » A kormány terveinek megfelelően megerősítette a forintot. Ezt azért csináltuk, hogy a magyar emberek könnyebben tudják visszafizetni a devizaadósságukat. Az előző kormány idején nem volt ritka, hogy az elhibázott gazdaságpolitika miatt a forint nagyon meggyengült. A mostani erős forint az erős kormányzati gazdaságpolitikának sikerét jelzi.

Ha nemzetközi hitelminősítők leminősítik Magyarországot:
szijjártorizátor » Az utóbbi hónapokban a magyar kormány több olyan önvédelmi lépést is tett, amely ellentétes a globális nemzetközi nagytőke érdekeivel. Az érintett multinacionális nagyvállalatok együttes erővel lobbiznak hazánk leminősítéséért. Addig nem nyugszanak, amíg Magyarországot le nem minősítik.  A magyar emberek minősítése helyett viszont jobban tennék, ha a saját portájukon söprögetnének.

Ha nemzetközi hitelminősítők felminősítik Magyarországot:
szijjártorizátor » Magyarország egyre magasabb minősítése a kormányzati gazdaságpolitika sikerét jelzi. Ez azt jelenti, hogy ezek a nagy nevű és nemzetközileg is elismert hitelminősítők jónak tartják azt az irányt amelyet a kormány kijelölt.

Ha az előrejelzések azt mutatják, hogy nemzeti ünnepünkön a fideszes rendezvényen résztvevők várhatóan sokkal kevesebben lesznek, mint a kormányellenes demonstráció résztvevői:
szijjártorizátor » A rendezvény elmarad, mert a Miniszterelnöknek pont az ünnepen Brüsszelbe kell utaznia. Ott van rá most szükség. Ez a haza érdeke.

Ha az előrejelzések szerint a fideszes rendezvényen lesznek sokkal többen, mint a kormányellenes demonstráción:
szijjártorizátor » A rendezvény nem marad el. Habár az Unió éppen a Nemzeti ünnepünkön tartja a fontos találkozót, nekünk Brüsszelből nem diktálnak. Így a Miniszterelnök megtartja beszédjét, mert most itt van rá szükség, hogy lelket öntsön a magyar emberekbe.

Ha egy másik X párt kormánya ingatlanadót akar bevezetni:
szijjártorizátor » Ingatlanadóra semmi szükség nincsen. Helyette inkább a lakosságot és a vállalkozásokat sújtó adóterheket kellene csökkenteni, mert a gazdaság növekedését nem fékezni, hanem elősegíteni kell.

Ha a fidesz kormány vezeti be az ingatlanadót:
szijjártorizátor » A Kormány nem vezet be ingatlanadót. Az általunk előterjesztett törvénytervezet csak lehetőséget biztosít az ingatlanadó kivetésére. Ez szöges ellentétben áll azzal, amikor X párt ténylegesen ki akarta vetni az ingatlanadót. Még egyszer mondom: A Kormány nem vezet be ingatlanadót és nem is tervez ilyesmit.

Később, amikor az ország nagy részén már valóban kivetették az ingatlanadót:
szijjártorizátor »  Én is hallottam már arról, hogy az ország egyes részein kivetettek ingatlanadót. A kormány célja azonban az, hogy senki ne járjon rosszabbul, mint az előző évben, ezért az ingatlanadó kivetéseket ki fogja vizsgálni. Az ingatlanadót kivető önkormányzatoknak javasolni fogjuk, hogy valamilyen más módon próbálják rendezni költségvetésüket.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika kommunikáció fidesz magyarország kormány

A bejegyzés trackback címe:

https://biztonsagos.blog.hu/api/trackback/id/tr553354656

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szürreális idiótizmus: stadionok, festmények, fotósok és tanácsadók 2011.11.05. 08:28:48

Úgy tűnik, lassan minden a helyére kerül: több tízmilliárdért épülnek majd stadionok, devizahiteles-mintatelepek, százmilliókért adnak tanácsot, fotózzák Orbán Viktort, ugyancsak százmilliókért készülnek a kormány propagandaanyagok, festmények, beszéde...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása